2 хвилини

Застосунок RemOnline Замовлення на iPad

RemOnline – незамінний інструмент для роботи із замовленнями хоч в умовах маленького простору, хоч постійного переміщення. Наприклад, на острівцях у ТЦ ноутбук може займати надто багато місця. А комусь у разі виїзного обслуговування екрану мобільного телефону недостатньо. Тому ми раді представити вам планшетну версію застосунку RemOnline Замовлення для iPad!

Відразу скажемо, що над планшетною версією для Android ми теж активно працюємо та випустимо її найближчим часом, про що обов'язково додатково повідомимо.

За функціональними можливостями, додаток для замовлень на iPad повністю дублює iOS. При цьому ви можете одночасно бачити список замовлень і переглядати деталі певного замовлення:

work-orders-ipad-ua.webp (39 KB)

Те саме стосується і списку завдань. Ви без проблем можете переглядати список наступних завдань, поки в Стрічці подій поточної підвантажуються фото з галереї:

task-event-log-ipad-ua.webp (53 KB)

Щоб ви були ще продуктивнішими, ми додали підтримку функції Split View, завдяки чому ви можете використовувати RemOnline Замовлення одночасно з іншими застосунками. Також ми подбали про те, щоб ви зручно користувалися додатком у будь-якому положенні планшета:

vertical-work-orders-payment-ipad-ua.webp (46 KB)

Як ми вже сказали на початку, планшетна версія застосунку RemOnline Замовлення на Android вийде найближчим часом. Якщо раніше ви встановлювали нашу програму на iPad, будь ласка, оновіть її до останньої версії. Якщо ж ви ще не встановили програму на свій планшет, то завантажити його з App Store можна за цим посиланням.

Що ж до нових функціональних можливостей, то з наступними оновленнями у додатку з'являться push-повідомлення.

Якщо у вас є запитання чи побажання щодо оновлення, будь ласка, напишіть їх у коментарях або зверніться до чату Служби підтримки RemOnline.

comments powered by Disqus
Читайте також