2 хвилини

RemOnline Замовлення на iOS: Завдання та Стрічка подій

Якщо ви думало, що Зворотний зв'язок клієнтів буде останнім оновленням RemOnline у 2022 році, то поспішаємо повідомити, що це не так :)

Тепер у мобільному додатку RemOnline Замовлення ви можете користуватися простим та зручним менеджером завдань, який допоможе вам нічого не забувати та робити все вчасно. На новій вкладці "Завдання" ви можете переглядати список усіх завдань, знайти, переглянути та редагувати, а також створити нове завдання.

Усі завдання поділяються на "У роботі" та "Виконані". Як і у веб-версії RemOnline, у завданнях у роботі ви спочатку побачите прострочені, а потім завдання на сьогодні, завтра і т.д. Якщо перемкнетеся на виконані завдання, також побачите фільтр за періодом.

ios-all-tasks.webp (60 KB)

Якщо ви хочете переглянути, відредагувати або видалити будь-яке завдання, просто знайдіть та відкрийте його. На вкладці "Деталі завдання" ви можете побачити загальну інформацію та відредагувати будь-яке поле.

А головна новинка – це те, що у завданнях з'явилася Стрічка подій, де ви побачите історію всіх змін від створення до закриття завдання, а також можете написати коментар та прикріпити фото чи файл.

ios-task-editing.webp (50 KB)

Ба більше, Стрічка подій у Завданнях з'явилася не лише в мобільному додатку Замовлення, а й у веб-версії RemOnline. Тож тепер ви можете відстежувати зміни у завданнях з будь-якого пристрою!

task-event-feed-web.webp (40 KB)

Створити нове завдання можна в додатку за лічені секунди. Просто натисніть "+" і заповніть всі необхідні поля.

ios-new-task.webp (34 KB)

Так що тепер ви можете не тільки працювати із замовленнями через мобільний додаток, але й закривати ваші щоденні завдання у будь-який час та в будь-якому місці. З RemOnline ви нічого не забудете та зможете виконувати все вчасно. А вже з наступним оновленням у додатку також з'являться фільтри по завданням.

Оновіть вашу програму або встановіть її, якщо все ще не зробили це. Посилання на завантаження додатку з App Store ви знайдете тут.

Друзі, як завжди, ми просимо вас залишати ваші коментарі, побажання та питання у секції коментарів під статтею або у чаті Служби підтримки RemOnline. Ваш зворотний зв'язок допомагає нам робити RemOnline краще з кожним оновленням.

comments powered by Disqus