5 хвилин

Чи варто переходити на Стартап — можливості тарифу

Якщо ваше хобі еволюціонувало до повноцінного малого бізнесу



Можливості тарифного плану

Тарифний план Стартап містить всі функції тарифу Хобі та багато інших корисних інструментів. Розповідаємо про них детальніше.

Менеджер завдань

Цей інструмент створений для зручного та розсудливого керування командою. Він дозволяє доцільно розподіляти завдання між співробітниками та відстежувати їхню продуктивність. Контролюйте процес та терміни виконання завдань за допомогою стрічки подій. Сповіщайте співробітників про призначення виконавцями, щоб вони були завжди в курсі нових задач.



event-feed-in-task-ua.webp (79 KB)

Журнал подій

У цьому звіті відображаються усі дії співробітників в робочому просторі RemOnline. Тобто тут ви можете побачити всі створення, видалення та зміни об'єктів, а також інші дії, як от авторизацію в акаунті або отримання відгуку. За потреби відновлюйте видалені дані та коригуйте помилки команди. Продивляйтесь звіт у розрізі локацій, співробітників та подій, щоб бути в курсі діяльності компанії.

Однак слід зазначити, що користувачі тарифу Стартап можуть формувати Журнал подій лише за останні 30 днів. Водночас підписники вищих тарифних планів можуть переглядати показники за період будь-якої тривалості.



activity-log-employees.webp (46 KB)



Виводьте вашу справу на новий рівень

Інтеграції

  • Фіскалізація безготівкових платежів за допомогою ПРРО Checkbox.
  • Синхронізація вітрин ваших інтернет-магазинів на найбільших маркетплейсах країни зі складом у RemOnline завдяки інтеграціям з Rozetka та Prom.
  • Комунікуйте з клієнтами та співробітниками, не полишаючи програми, через сервіси IP-телефонії
  • Надсилайте автоматичні сповіщення та нагадування клієнтам та співробітникам про зміни в замовленнях та інші події по SMS та у Viber або WhatsApp.
  • RemOnline інтегрується з понад 200 сторонніх сервісів через онлайн-конектори Zapier та ApiX-Drive.
  • Імпортуйте рахунки та замовлення з BAS до RemOnline та навпаки.
  • Віджет «Статус замовлення‎» для сайту вашого бізнесу дозволить клієнтам самостійно перевірити етап виконання замовлення за допомогою номера телефону.



Інтеграції

Розрахунок зарплати

Програма автоматично розраховуватиме фіксовану частини зарплати. Для цього необхідно лише встановити графік роботи та погодинну, денну або місячну ставку для кожного співробітника. 

Мотивуйте вашу команду. Створіть систему бонусів та за бажанням виставте коефіцієнти винагороди за певні операції для окремих співробітників. Винагороджуйте персонал преміями за успіхи та штрафуйте відрахуваннями за помилки.

Відстежуйте формування зарплати співробітників у режимі реального часу та за потреби вносьте корективи перед нарахуванням суми на особисті баланси. Регулюйте доступ до інформації про розрахунки та надавайте право перегляду вибірково, щоб убезпечити фінанси компанії.



salary-balance-ua.webp (73 KB)

Збір та зберігання лідів

Звернення — це будь-який контакт клієнта з вашою компанією: через форму на сайті, телефоном, у чаті тощо. RemOnline автоматично фіксуватиме контакти лідів та зберігатиме інформацію про потенційних клієнтів. Це допоможе якісно опрацювати заявки та конвертувати їх у замовлення, впровадити дієві стратегії продажу. Чим більше лідів стають вашими клієнтами, тим вищий кінцевий прибуток.



lead-routing-ua.webp (129 KB)

SMS-сповіщення для співробітників та клієнтів

Завдяки інтеграції RemOnline з сервісами SMS-розсилок клієнти та співробітники автоматично отримуватимуть сповіщення про зміни статусів замовлень та про зміни у зверненнях. Нагадуйте клієнтам про запис, а співробітникам — про призначення виконавцями замовлення та про нові задачі й зміни в них. Це допоможе автоматизувати дрібні адміністративні процеси та гарантує їхнє своєчасне виконання.

Ви також можете надсилати по SMS форму зворотнього зв'язку та збирати відгуки клієнтів. Аналіз фідбеку дозволить проаналізувати слабкі сторони сервісу та вивести продукт або послугу на новий рівень.



client-notifications-ua.webp

Інвентаризація

Інвентаризація допоможе тримати руку на пульсі стану складу та виявити випадкові помилки або ж свідомі махінації співробітників. Завдяки цій процедурі ви зможете:

  • зводити фактичну кількість товару з обліковою, щоб впорядкувати склад, бачити реальну заповненість та знаходити «загублені» товари;
  • вчасно виявляти пересортицю та запобігати їй — необхідний товар в потрібній кількості завжди на полицях складу;
  • інвентаризувати обрані групи товарів, щоб кожного разу не витрачати час на інвентаризацію всього складу;
  • роздруковувати автоматично згенеровані за результатами інвентаризації документи й акти та вносити їх у звітність.

 

stocktaking-adjustment-ua.webp (78 KB)

Звіти та аналітика

Найприємнішим тут є те, що чисельні звіти та аналітичні зведення формуються майже автоматично на основі даних компанії. Все, що треба від вас, — це декілька разів клікнути мишею. Завдяки сформованим зведенням ви зможете аналізувати:

  • загальний та валовий прибуток, маржинальність та націнку проданого товару;
  • кількість проданого товару за позиціями та категоріями для оптимізації асортименту та просування продукту;
  • стан складу, щоб вчасно здійснювати закупівлі;
  • потік грошових коштів: сума у касах, середній чек та платежі у розрізі замовлень, продажів та відшкодувань;
  • конверсію лідів у замовлення для поліпшення рекламних кампаній та воронок продажів;
  • рейтинг компанії, створений на основі відгуків клієнтів, для покращення сервісу.



analytical-report-ua.webp



Аналіз бізнес-показників та тенденцій за різні періоди допоможе вам виправити недоліки в роботі компанії, а також знайти ідеї для майбутнього розвитку. Ще більше аналітики та звітів доступні підписникам тарифу Бізнес.


Переходьте на вищий тариф та відкривайте нову сторінку вашого бізнесу

 

Розгляньте тариф Бізнес, якщо хочете розширити часові рамки аналізу для звітів, отримати більше можливостей для роботи зі складом, замовленнями, зверненнями та касами, а також доступ до інших корисних функцій.

comments powered by Disqus