Використовуйте форму обліку, розроблену згідно з Наказом №496 про затвердження порядку ведення обліку товарних запасів для фізичних осіб-підприємців, у тому числі платників єдиного податку
від 03 вересня 2021 року


save.svg (4 KB)

Заощадження часу
на ручному заповненні звіту

style.svg (2 KB)

Точна відповідність
з державним зразком

receipt.svg (5 KB)

Автоматичне формування,
експорт та друк

system.svg (2 KB)

Дані в розрізі
складів та періодів




Ведіть бізнес у рамках поточного законодавства
з найменшими витратами грошей та часу

Автоматизуйте ведення Форми обліку товарних запасів

З RemOnline вам не треба постійно вносити та оновлювати інформацію про надходження та вибуття товару у спеціальній формі обліку. Звіт формується автоматично виходячи з документів про рух товару у програмі (оприбуткування, списання, переміщення, замовлення, продаж, повернення від клієнта чи повернення постачальнику).

Формуйте звіт за будь-який період у кілька кліків

Сегментуйте звіт за періодами та типами руху товару, аби переглядати та контролювати оборот у зручному форматі. А сегментація даних за складами дозволить вести коректний облік у кількох торгових точках одночасно.



Дізнайтесь, як RemOnline допоможе автоматизувати та оптимізувати бізнес-процеси вашої компанії

Друкуйте та експортуйте форму за кілька секунд

Вам не треба нічого налаштовувати самостійно. Файл експорту та друкований документ Форми ведення обліку товарних запасів у RemOnline відповідають зразку у додатку до закону.

Працюйте відповідно до норм законодавства

У звіті відображаються всі дані надходжень, рухів та списань товарів, які ви повинні надати у разі перевірки, завдяки чому ведення складського обліку в RemOnline дозволить уникнути штрафів та проблем з податковою.

Автоматизуйте фіскалізацію платежів

Відповідно до поточного законодавства, підприємці повинні не тільки вести облік товарних запасів, а й фіскалізувати продаж облікових товарів.

RemOnline інтегрується з пРРО Checkbox, завдяки чому інформація про аванси, платежі за замовленнями та продажами, а також повернення грошей клієнтам буде автоматично надходити до ДПС.

  1. RemOnline
  2. Можливості програми RemOnline
  3. Програма складського обліку
  4. Форма ведення обліку товарних запасів