2 хвилини

Переваги SaaS технологій для обліку малого бізнесу

SaaS технології відкривають безмежні можливості для малого бізнесу, дозволяючи йому вдосконалювати свою діяльність і ефективно керувати обліком замовлень та співробітників. Українська CRM-система RemOnline є однією з передових SaaS-платформ, яка надає інтегровані рішення для управління бізнес-процесами та обліком замовлень. Разом з RemOnline, підприємці отримують інструменти, необхідні для досягнення оптимальної продуктивності та максимізації прибутковості свого бізнесу.

Готові рішення vs. самописні CRM-системи

Готові рішення vs. самописні CRM-системи

Готові рішення, такі як RemOnline, виявляються ефективнішими порівняно з самописними CRM-системами. Це зумовлено низкою ключових факторів:

  1. Швидке впровадження
    Готові рішення вже мають готовий функціонал та інтерфейс, що дозволяє швидко налаштувати та впровадити систему в бізнес-процеси без витрат на довгу розробку та тестування.
  2. Зменшення витрат
    Готові рішення зазвичай коштують менше, оскільки вже розроблені та оптимізовані для масового використання. Вартість розробки та підтримки самописної CRM-системи може бути вище та менш ефективною.
  3. Постійна підтримка та оновлення
    Розробники готових рішень забезпечують постійну підтримку, виправлення помилок та оновлення для забезпечення безпеки та ефективності використання.
  4. Інтеграції та екосистема
    Більшість готових CRM-рішень мають можливість інтегруватися з іншими популярними інструментами та сервісами, що дозволяє підтримувати єдиний екосистемний підхід до бізнесу.

Як працюють інтегратори на прикладі AlterEGO

Як працюють інтегратори на прикладі AlterEGO

Компанія AlterEGO має значний досвід впровадження CRM систем, таких як RemOnline.

Основні етапи інтеграції CRM включають:

  • Аудит поточного стану процесів
  • Підбір актуальних інструментів для вашого бізнесу
  • Готуємо технічне завдання
  • Налаштовуємо систему (відбувається кастомізація сервісу згідно ваших бізнес-процесів, а саме налаштування полів, аналітики, форм, шаблонів документів, впровадження функцій доступного контролю над ресурсами, моніторингу дій співробітників, виконання завдань ними та ефективністю комунікації з клієнтами, тд)
  • Інтегруємо CRM систему з іншими необхідними сервісами
  • Переносимо дані з іншої системи.

Окрім цього, ми навчаємо команду користуватися новими інструментами та проводимо внутрішні тренінги:

  • Готуємо навчальні матеріали (у форматі тексту та/або відео)
  • Виконуємо кастомну розробку під індивідуальні замовлення, а саме створення додаткових модулів, полів
  • Надаємо технічну підтримку.

Заключення

Українське SaaS рішення для малого бізнесу, зокрема RemOnline, надає малим бізнесам можливість оптимізувати свою роботу та підвищувати ефективність управління. Досвід компанії AlterEGO у впровадженні CRM систем підтверджує, що готові рішення є надійним та ефективним інструментом для сучасного бізнесу.

comments powered by Disqus