3 хвилини

Автовизначення виробів по IMEI, право на створення елементів у довіднику виробів

Минулого тижня в RemOnline було велике оновлення, з яким з'явився Аналітичний звіт, абсолютно новий інструмент аналізу для керівників бізнесу. І якщо ви ще не читали про це, то обов'язково прочитайте. А сьогодні ми хочемо поділитися з вами кількома корисними поліпшеннями роботи з виробами, серед яких:

  • підтримка пошуку по IMEI для виробів;
  • право на створення елементів довідника виробів;
  • група, бренд і модель виробу в експорті звіту "Прибуток на замовлення".

Давайте пройдемося докладніше по кожному пункту.

Автовизначення виробів по IMEI

Чудова новина для тих, хто перейшов на вироби - RemOnline знову може використовувати визначення пристроїв по IMEI. Працює ця функція так само, як і раніше: вбиваєте 15-значний код в поле IMEI, і якщо такого пристрою ще немає у вашій базі, то поля "Група", "Бренд" і "Модель" будуть заповнені автоматично. А після збереження замовлення RemOnline створить пристрій на складі.
 

Автовизначення виробів по IMEI

 

Для тих, хто не переходив на вироби, такої можливості немає, оскільки система не може передавати дані в користувацькі поля. Тому ми рекомендуємо почати вести облік виробів в RemOnline.

Право на створення елементів у довіднику виробів

І продовжуючи тему виробів, хочемо поділитися ще однією доброю новиною. Раніше одним з незручностей в їх використанні було те, що співробітники при введенні групи, бренду або моделі виробу могли допустити помилку, не знайти через це потрібне значення і просто створити ще один елемент у довіднику. Тепер же це легко можна виправити завдяки новому праву "Може створювати елементи в довіднику виробів" в блоці "Замовлення".
 

Право на створення елементів у довіднику виробів

 

Це означає, що співробітники, у яких немає цього права, зможуть вибирати зі списку тільки існуючі значення і не створюватимуть однакові елементи з різним написанням. А значить потім не потрібно буде знаходити дублікати і об'єднувати їх.
 

вибирати зі списку тільки існуючі значення

 

Увімкнути / вимкнути це право можна, як і всі інші, у налаштуваннях ролі на сторінці "Налаштування > Співробітники".

Група, бренд і модель виробу в експорті звіту "Прибуток по замовленнях"

Раніше в експортованому файлі звіту "Прибуток на замовлення" вся інформація про використання виробу зазначалась в одній колонці. Тепер же в документі група, бренд, модель, модифікація і серійний номер виробу відображаються в окремих колонках.

Також ми виправили деякі помилки, серед яких прикріплення фото в замовлення через веб-камеру, робота публічного API зі зверненнями і в найближчі дні повернемо можливість прийому платежів в статусах групи "Готові".

comments powered by Disqus