1 хвилина

Все буде Україна!

Доброго вечора, ми з України!

24 лютого 2022 року команда RemOnline, так само, як і кожен українець, прокинулась в новій реальності. В реальності, яку ми не кликали, проте яка вплинула на кожного з нас окремо та на всіх разом.

З перших днів російської атаки на нашу Батьківщину ми запровадили безкоштовний термін користування для всіх українських акаунтів RemOnline до 31 березня 2022 року і подовжили на місяць всі активні підписки з України, щоб дати можливість відновити роботу малому та середньому бізнесу в нових умовах, переорієнтувати роботу та підтримати українську економіку настільки, наскільки це можливо.

Проте ми розуміємо, що наші користувачі будуть вести бізнес у важких умовах і далі. Тому ми прийняли рішення про надання додаткових знижок за запитом для користувачів з України.

Якщо ваша компанія використовує RemOnline та потребує допомоги, зверніться, будь ласка, у службу підтримки. Кожне звернення буде розглянуте окремо.

Крім того хочемо запевнити, що в разі неможливості оплати підписки дані видалятися не будуть, буде припинено виключно доступ до акаунту. Тож, за потреби, ви зможете повернутися до нього пізніше, коли запрацює бізнес.

Сподіваємося на ваше розуміння та підтримку, оскільки компанія має сумлінно виконувати свої зобов’язання не лише перед клієнтами, але й перед співробітниками (бодай частково).


Також хочемо зазначити, що RemOnline — це сервіс, який цілком і повністю створений українськими розробниками. Ми не маємо та ніколи не мали російського представництва, не сплачуємо та не сплачували податків країні-агресору. Ми припинили будь-яке залучення користувачів з росії/білорусі та наразі розвиваємо наш продукт для України та інших дружніх країн.

Віримо, що невдовзі всі наші клієнти матимуть змогу повноцінно повернутися до праці в безпечних умовах. А ми будемо поряд!

Слава Україні!

comments powered by Disqus