3 хвилини

iOS: Поліпшення Завдань, друк документів та швидкі дії в додатку RemOnline Замовлення

Як і обіцяли, після оновлення веб-версії RemOnline сьогодні ми готові вас порадувати новими можливостями мобільного додатка RemOnline Замовлення.

Тепер ви можете:

  • створювати завдання зі Стрічки подій у замовленнях та завданнях;
  • бачити посилання на пов'язані із завданнями замовлення, завдання та клієнтів;
  • друкувати, завантажувати та надсилати друковані документи
  • копіювати та надсилати посилання на замовлення;
  • використовувати швидкі дії для іконки додатку та списку замовлень.

Давайте розберемо всі деталі оновлення разом.

Створення завдання із Стрічки подій та посилання на пов'язані об'єкти

Наприкінці 2022 року в додатку з'явилася нова вкладка "Завдання", де ви можете створювати, переглядати та редагувати завдання. Тепер у вас з'явився ще один спосіб для їх створення.

Якщо вам потрібно створити завдання на конкретне замовлення, відкрийте його, перейдіть в Стрічку подій і натисніть кнопку створення завдання. Те ж саме ви можете зробити у Стрічці подій завдання.

ios-create-task-from-wo.webp (63 KB)

Якщо ви створили завдання із замовлення, то в ньому з'являється посилання на замовлення. І так само це працює з клієнтами та іншими завданнями. Ви легко можете визначити, до якого об'єкта прив'язана задача, та за необхідності відкрити його, щоб подивитись деталі.

ios-task-related-objects.webp (57 KB)

Друк документів

Ми регулярно нагадуємо, що наша мета – зробити роботу виїзних співробітників простіше і в принципі дати вам можливість бути максимально мобільними. І ця функція – ще одне тому підтвердження.

Тепер ви можете прямо з телефону надіслати будь-який документ із замовлення на друк. А якщо принтера під рукою немає, то ви можете зберегти PDF і прикріпити його до замовлення або просто надіслати файл клієнту на email або в месенджер.

Для цього в замовленні натисніть кнопку додаткових дій (...), виберіть друк документів, потім сам документ і вирішіть, що вам потрібно зробити.

ios-print-documents.webp (44 KB)

Посилання на замовлення

Працювати над замовленням разом з командою стало ще простіше. Тепер якщо у вас є питання до колеги стосовно будь-якого замовлення, вам більше не потрібно диктувати його номер і змушувати співробітників шукати його. Ви можете просто поділитися посиланням у кілька натискань. Якщо у вашого колеги встановлено програму RemOnline Замовлення, посилання відкриється в ньому. Якщо ні – відкриється веб-версія RemOnline.

ios-share-link.webp (41 KB)

Швидкі дії з іконкою додатка та замовленнями

Потрібно швидко створити замовлення чи завдання? Не проблема, тому що тепер ви можете почати це робити, перш ніж відкрити додаток. Просто натисніть і утримуйте його іконку, доки не з'явиться список доступних дій: створити завдання, замовлення або відкрити QR-сканер.

Так само це працює і для списку замовлень: утримуєте потрібне замовлення не відкриваючи його, а потім вибираєте необхідну дію.

ios-quick-actions.webp (29 KB)

Ось так легко навіть найпростіші фішки у комплексі допомагають вам заощаджувати час.

Ну а якщо ви сюди дочитали, то є ще одна хороша новина: ми переробили систему авторизації та виправили проблему частих виходів з облікового запису. Тож вам більше не потрібно буде логінитись щодня.

На цьому на сьогодні все. Оновіть ваш додаток, щоб використовувати нові функції. А якщо ви ще не встановили його, то зараз є ідеальний момент, щоб завантажити додаток з App Store.

Є питання чи пропозиції? Будь ласка, напишіть їх у коментарях під статтею або зверніться до Служби підтримки RemOnline.

comments powered by Disqus