3 хвилини

Оновлення Складу: повернення товарів постачальникам

Друзі, у нас чудові новини: в RemOnline з'явився документ "Повернення постачальнику". Раніше ви могли оформляти в системі тільки повернення від клієнтів, а повернення товарів постачальникам фіксували якимось іншим способом. Тепер же все це можна зробити в RemOnline.

Давайте розглянемо докладніше нову можливість.

Оформлення повернення постачальнику

Оформити повернення товару можна тільки з документа його оприбуткування. Просто відкрийте потрібний документ і натисніть внизу на кнопку "Повернення постачальнику".

Оформлення повернення постачальнику

Після цього у вас відкриється діалог нового повернення, який пов'язаний з відповідним документом оприбуткування.

Автоматично RemOnline відображає доступну для повернення кількість товарів на тому складі, куди ви оприбутковували товари. Якщо у співробітника немає доступу до нього, він побачить пусту таблицю. Якщо ви переміщали товари з цього оприбуткування, то в списку з'являться всі склади, до яких є доступ у співробітника і де є ці товари.

нове повернення постачальнику

Все, що вам потрібно зробити – вибрати склад і вказати кількість товарів, які потрібно повернути постачальнику. За необхідності ви також можете відредагувати ціну за одиницю товару. А якщо для товару ввімкнено серійний облік, RemOnline попросить вас обрати або ввести потрібні серійні номери.

ввімкнено серійний облік

ВАЖЛИВО: в одному документі можна оформити повернення товарів тільки з одного складу. Якщо товари з оприбуткування знаходяться на різних складах, потрібно або повернути їх на один склад, або оформляти кілька повернень постачальнику.

Коли ви вказали потрібну кількість товарів, залишається тільки додати коментар і натиснути на кнопку "Повернути".

Повернення грошей в касу

Зверніть увагу на те, що біля кнопки "Повернути" є чекбокс "Надходження грошей в касу". Увімкніть його, якщо постачальник відразу розраховується з вами за повернення товарів. Тоді при натисканні на кнопку "Повернути" відкриється діалог надходження грошей.

Повернення грошей в касу

Надходження відобразиться в таблиці "Рух грошей по касі" та в картці постачальника на вкладці "Платежі" з коментарем "Повернення грошей від постачальника № документа".

Список документів "Повернення постачальнику"

На сторінці "Склад > Повернення постачальникам" ви можете побачити список всіх повернень постачальникам за обраний період. У зведеній таблиці відображаються номери повернення й оприбуткування, назва постачальника та ім'я співробітника, який оформив повернення, коментар і сума повернення.

Список документів "Повернення постачальнику"

Будь-який документ можна переглянути і надрукувати, якщо на це є право.

документ можна переглянути і надрукувати

Тепер в RemOnline є повернення і клієнтам, і постачальникам. Цей документ був останнім бракуючим елементом для реалізації взаєморозрахунків, над якими ми вже працюємо :)

comments powered by Disqus