4 хвилини

Редактор форми товару, об'єднання дублікатів товарів та інші поліпшення

Продовжуємо розвивати можливості RemOnline і сьогоднішнє оновлення багато в чому присвячено поліпшенню роботи зі Складом. Якщо коротко, то тепер ви можете:

  • редагувати форму товару;
  • об'єднувати дублікати товарів;
  • бачити штрихкоди на сторінці "Товари і категорії";
  • додавати і редагувати опису товарів через імпорт / експорт.

Також нещодавно ми випустили оновлення мобільного додатку керівника на Android, завдяки якому в ньому з'явилася нова вкладка "Каси".

Давайте розглянемо кожен пункт докладніше.

Редактор форми товару

На сторінці "Налаштування > Редактор форм" з'явилася нова вкладка "Товари", завдяки чому ви тепер можете змінювати послідовність існуючих полів і додавати власні, користувацькі поля. Крім того, ви можете додавати заголовки, щоб групувати поля за змістом.
 

Редактор форми товару
 

Можливість редагувати форму товару та додавати власні поля дозволить вам зазначати про продукцію всю необхідну інформацію, наприклад, колір, розмір та інші параметри. Нам же це дозволить почати роботу над інтеграцією з новими маркетплейсами, щоб у вас з'явилося більше можливостей для торгівлі.

Всі користувальницькі поля працюють по API, а також при імпорті та експорті товарів. Інструкцію щодо роботи з редактором форми товару ви знайдете в цій статті Бази знань.

Об'єднання дублікатів товарів

Через помилки при оприбуткуванні співробітники створюють дублікати товарів? Тепер це не проблема, адже ви легко можете від них позбутися за допомогою об'єднання. Просто відзначте галочками всі дублікати, оберіть групову дію "Об'єднати" та на який товар перезаписати всі залишки, історію оприбуткування партій і списань.
 

Об'єднання дублікатів товарів
 

Скористатися об'єднанням товарів можна на сторінках "Склад > Залишки" та "Склад > Товари та категорії". За раз можна об'єднати не більше 10 найменувань і, звичайно ж, не можна об'єднувати серійні та несерійні товари.

Колонка "Штрихкод" на вкладці "Товари і категорії"

І якщо вже ми потрапили сюди, то відразу розповімо ще про одне поліпшення, про яке нас давно просили користувачі. Тепер у таблиці товарів є колонка "Штрихкод", за якою можна впорядкувати таблицю і просто візуально визначити, у яких товарів немає штрихкоду.
 

Колонка "Штрихкод"

Опис в імпорті / експорті товару

Імпорт і експорт дозволяють швидше створювати та редагувати товари на складі в RemOnline. Тому, щоб вам було ще зручніше, в файлах імпорту та експорту з'явилася колонка "Опис". Завдяки чому вам більше не потрібно буде заходити в кожен товар і додавати його після створення або ви зможете масово поміняти опис існуючих товарів.

Каси в мобільному додатку керівника на Android

Тепер в додатку на Android можна відстежувати, скільки грошей знаходиться зараз у кожній касі, загальну кількість готівкових та безготівкових коштів, а також їх суму. Тож зараз саме час оновити або встановити додаток, якщо ви досі цього не зробили. Посилання на на звантаження ви знайдете тут.
 

Каси в мобільному додатку керівника 

Також після першого отриманого зворотного зв'язку від користувачів Apple ми вже працюємо над фільтрами по кас і ще над дечим корисним для власників і керівників бізнесу. Додаток для роботи з замовленнями теж вже в роботі і з'явиться зовсім скоро.

Інформація про видалені платежі

Тепер на сторінці "Фінанси > Платежі" при наведенні на ім'я співробітника в рядку видаленого платежу ви побачите, хто і коли його видалив. Ось таке просте поліпшення :)
 

Інформація про видалені платежі
 

Крім усього перерахованого, з цим оновленням виправили ряд помилок і незручностей в роботі RemOnline, наприклад, в діалозі оприбуткування збільшили обмеження в полі "Накладна №" до 32 символів. А вже з найближчими оновленнями у вас з'явиться можливість масово коригувати баланси контрагентів за допомогою імпорту, відстежувати всі дії співробітників в загальному Журналі подій і додавати кілька зображень до товарів.

comments powered by Disqus