2 хвилини

Мобільний додаток RemOnline на iOS: редагування замовлень

Сьогодні мобільний додаток RemOnline оновився одразу на двох платформах, тож тепер з радістю представляємо вам нові можливості додатку на iOS!

До цього оновлення замовлення в додатку були доступні лише в режимі читання. Тепер ви можете змінювати загальну інформацію про замовлення: локацію, менеджера, дату запису клієнта або готовність, нотатки приймача і т.д.

 
ios-change-appointment
 
Крім того, змінити статус замовлення тепер також можна через мобільний додаток. Оскільки додаток поци що не вміґ працювати з платежами, касами та переміщеннями виробів, разаз є два винятки:

  • не можна перевести замовлення в статус із груп "Закриті успішно" та "Закриті неуспішно";
  • недоступні статуси замовлення, для яких налаштовано переміщення виробів.

Ми поступово нарощуємо можливості додатку, тож ці тимчасові обмеження будуть виправлені з наступними оновленнями.
 
 
ios-change-status.png (55 KB) 

Зверніть увагу, що ви також поки що не можете змінити клієнта, виріб або інформацію про роботи та матеріали в замовленні. Така можливість, як і створення/закриття замовлення, з'явиться у наступних версіях мобільного додатку.

Також у додатку з'явилося нове налаштування для сканера QR-кодів. Тепер залежно від того, як ви плануєте користуватися ним, можна налаштувати QR-сканер під:

  • Один код –  підходить при скануванні з носіїв, де код завжди один, оскільки замовлення відкриватиметься моментально;
  • Безліч кодів – підходить, коли кілька QR-кодів розміщені поруч, оскільки замовлення відкриватиметься лише після підтвердження.

Наприклад, виїзним співробітникам, які сканують коди з маршрутного листа, буде набагато зручніше вибрати опцію "Багато кодів", щоб відкривати тільки потрібне в цей момент замовлення.

А якщо ви зараз не плануєте користуватися QR-сканером, то таке налаштування можливо знадобиться вам в майбутньому, коли його можливості розширяться.

Ще не оновили додаток чи навіть не встановлювали його? Тоді час це виправити! Тут ви знайдете посилання на завантаження. А ми, як завжди, чекаємо на ваші коментарі та побажання під статтею або в чаті служби підтримки.

comments powered by Disqus