2 хвилини

Мобільний додаток RemOnline на Android: редагування замовлень

Тільки в програмі RemOnline на Android з'явився список замовлень разом з можливістю переглянути деталі замовлення, а ми вже готові представити вам наступне оновлення – редагування замовлень!

Тепер ви можете змінити локацію, менеджера, дату запису клієнта або готовності, нотатки приймача та іншу загальну інформацію по замовленню через ваш мобільний додаток.

 
android-edit-due-date-ua1.png (25 KB)

Більше того, тепер у додатку ви можете швидко та зручно змінити статус замовлення. Проте є один нюанс: поки що програма не вміє працювати з платежами та переміщеннями виробів. Тому статуси груп "Закриті успішно" та "Закриті неуспішно", а також статуси, для яких налаштовано переміщення виробів, поки недоступні, та незабаром ми цим виправимо.

android-edit-order-status-ua-new.webp (40 KB)

Зверніть увагу, що картка клієнта та виріб, а також роботи та матеріали в замовленні поки що теж доступні в режимі читання. Але змінювати ці дані, створювати та закривати замовлення ви зможете вже незабаром.

Також ви можете вибрати, як вам зручніше використовувати сканер QR-коду на вкладці "Налаштування > QR-сканер":

  • виберіть "Один код", щоб миттєво відкривати замовлення, тому що ця опція передбачає, що ви скануватимете носії, де код завжди один;
  • виберіть "Багато кодів", якщо плануєте сканувати носії, де кілька QR-кодів розміщені поруч – замовлення відкриватиметься лише після підтвердження.

Наприклад, виїзним співробітникам, які сканують коди з маршрутного листа, буде набагато зручніше вибрати опцію "Багато кодів", щоб відкривати тільки потрібне в цей момент замовлення.

Ми сподіваємось, що ви вже встановили додаток на свій смартфон і навіть оновили його. Але якщо ні, то час це виправляти – посилання на скачування ви знайдете тут. І не забувайте, що ви завжди можете поділитися своєю думкою та поставити запитання у коментарях під статтею або у чаті служби підтримки.

comments powered by Disqus