3 хвилини

Початкові статуси замовлень, роздільне відображення крайнього терміну замовлень і статусів та інші зміни в RemOnline

Новий рік все ближче і вже щосили гудуть корпоративи, але ми не могли піти на свята без останнього в цьому році оновлення. Що нового з'явилося в RemOnline цього разу:

  • можливість вказувати початкові статуси замовлень;
  • окремі колонки "Строк замовлення" і "Строк статусу" + бейдж "Прострочені статуси";
  • пошук замовлень за Менеджером;
  • зміни в колонці "Місце проведення" в звіті "Прибуток від продажів".

Тепер розглянемо докладніше кожний пункт цього оновлення.

Початкові статуси замовлень

Раніше всі замовлення незалежно від їхнього типу створювалися тільки в статусі "Новий" (або з іншою назвою, якщо ви його перейменували). Відтепер для кожного типу замовлення ви можете встановити свій початковий статус з будь-якої групи. А завдяки можливості налаштовувати правила переходу з одного статусу в інший, ви можете повноцінно відобразити ваші бізнес-процеси для кожного типу замовлення.

Початкові статуси замовлень

Коли всі замовлення створювалися з одного статусу, менеджер міг помилково повести замовлення не в тій послідовності. Зараз же, наприклад, ви можете створити замовлення гарантійного типу в статусі "Прийнято по гарантії" й налаштувати для нього правильну послідовність статусів.

Докладніше про налаштування та використання початкових статусів замовлень ви можете прочитати в нашій Базі знань.

Функція доступна для тарифів "Бізнес" і "Максимум".

Дедлайн статусу та бейдж “Прострочені статуси”

А тепер переходимо до улюбленої рубрики "Ви просили – ми зробили"

Ми розділили крайній термін замовлення та статусу на дві колонки "Строк замовлення" і "Строк статусу", а також додали бейдж "Прострочені статуси".

Колонка "Строк замовлення" та бейдж "Прострочені" відображають тепер тільки замовлення, прострочені за полем "Дата готовності". Якщо ви бачите в колонці сірий годинник, значить замовлення стане простроченим через зазначений час. Якщо помаранчевий – замовлення вже прострочене.

Дедлайн статусу

Колонка "Строк статусу" та бейдж "Прострочені статуси" працюють тільки для тих статусів, в яких встановлена ​​норма часу. Якщо ви бачите сіру блискавку, значить термін поточного статусу замовлення закінчиться через зазначений час. Якщо помаранчеву – статус прострочений на зазначений час. Якщо комірка порожня, значить для поточного статусу замовлення не встановлена ​​норма часу.

бейдж “Прострочені статуси”

Детальніше про налаштування прострочення статусів ви можете прочитати в цій статті Бази знань.

Пошук замовлень за Менеджером

Раніше відобразити замовлення за конкретним менеджером можна було тільки за допомогою фільтрів. Тепер робити це стало простіше – ви можете ввести ім'я потрібного менеджера в рядку пошуку і RemOnline відобразить всі замовлення, призначені на нього.

Місце проведення у звіті "Прибуток від продажів"

Разом з можливістю продавати послуги з'явилася необхідність допрацювати звіт "Прибуток від продажів", адже товар при продажу ви берете зі складу, а послугу – ні. Тепер в колонці "Місце проведення" при продажу послуги буде відображатися тільки майстерня, а при продажу товару – майстерня і склад.

Місце проведення у звіті "Прибуток від продажів"

Також у цьому оновленні виправили деякі помилки та незручності в роботі сервісу. На цьому ми закінчуємо останнє, двадцяте оновлення цього року і обіцяємо, що в наступному році будемо як мінімум тримати такий же темп, а то й частіше радувати вас корисними оновленнями RemOnline.

comments powered by Disqus