2 хвилини

Замовлення на Android: адреса клієнта на карті та інші покращення

Друзі, ми раді повідомити вам про свіже оновлення додатку RemOnline Замовлення на Android. Воно містить багато невеликих, але при цьому важливих покращень, які дозволять підвищити вашу продуктивність та зручність користування. Тепер у додатку ви можете:

  • бачити адресу клієнта у списку замовлень та відкрити його на Google Maps;
  • редагувати інформацію про виріб;
  • скопіювати дані з полів замовлення, клієнта, виробу та платежу;
  • використовувати сканер штрихкодів у пошуку на вкладці "Замовлення";
  • в одне натискання перейти до Бази знань RemOnline та знайти відповіді на свої запитання.

Давайте розглянемо всі зміни трохи докладніше.

Адреса клієнта на вкладці "Замовлення" та на карті

Ми завжди шукаємо способи заощадити час виїзних працівників та зробити їхню роботу більш ефективною. Тому тепер ви можете переглядати адресу клієнта у списку замовлень і швидко відкрити її на карті, щоб побудувати маршрут.

Щоб вивести адресу до списку замовлень, перейдіть на вкладку "Налаштування", натисніть на "Замовлення" та додайте адресу клієнта до інформації на картці.

android-client-address-on-order-card-ua-1.webp (54 KB)

Щоб побудувати маршрут, відкрийте потрібне замовлення, натисніть на іконку додаткових дій і виберіть "Адреса клієнта на карті".

android-client-address-on-map-ua.webp (53 KB)

Редагування інформації про виріб

Якщо вам потрібно змінити будь-яку інформацію про виріб у замовленні, ви можете легко зробити це зі свого Android-смартфону. Просто відкрийте профіль виробу, натисніть кнопку додаткових дій та виберіть "Змінити". Потім ви можете натиснути на будь-яке поле та змінити його значення.

android-edit-asset-2-ua.webp (35 KB)

Копіювання даних із полів

Це ще одне невелике, але корисне вдосконалення. Якщо вам потрібно скопіювати дані з будь-якого поля в замовлення, клієнта, виробі або платежі, просто натисніть та утримуйте потрібне поле, а потім виберіть "Скопіювати в буфер обміну".

android-copy-data-from-field-ua.webp (29 KB)

Сканер штрихкодів на вкладці "Замовлення"

Якщо ви маркуєте вироби етикетками та використовуєте штрихкоди замовлень у друкованих документах, то тепер за їх допомогою зможете і швидко знайти замовлення в мобільному додатку. У рядку пошуку на вкладці "Замовлення" з'явився сканер штрихкодів. А це означає, що для пошуку потрібного замовлення вам достатньо буде відсканувати штрихкод виробу або самого замовлення.

android-work-order-barcode-scanner-ua.webp (37 KB)

Перероблена вкладка "Налаштування" та Стрічка подій замовлення

Ми переробили вкладку "Налаштування" та Стрічку подій замовлення для зручнішого та ефективнішого використання. Тепер на вкладці "Налаштування" ви можете:

  • перейти до Бази знань RemOnline в один натиск
  • оцінити додаток RemOnline Замовлення в Google Pay

Що стосується Стрічки подій, то тепер вона більше схожа на чат із текстовою областю внизу, щоб вам було зручніше тримати своїх колег у курсі змін.

android-redesigned-settings-event-feed-ua.webp (63 KB)

Також у цьому оновленні ми виправили дрібні помилки у додатку, у тому числі й некоректну роботу фільтрів замовлень. Тому оновіть ваш додаток, щоб використовувати його останню версію. А якщо ви ще не встановили його, то посилання на завантаження з Google Pay знайдете тут.

А вже з наступним оновленням у грудні в додатку з'явиться Менеджер завдань, щоб ви могли створювати, переглядати та закривати завдання на вашому смартфоні з будь-якої точки.

Якщо у вас є запитання чи побажання, будь ласка, залиште їх у коментарях під статтею або зверніться у чат Служби підтримки RemOnline.

comments powered by Disqus