2 хвилини

Передноворічне оновлення: доступність замовлень по статусах

Хто володіє інформацією - той володіє світом.

Одна з ключових характеристик інформації - її доступність.

Напередодні Нового року ми, як годиться, поправили всі накопичені дрібні технічні помилки і “хвосты”, а ще зробили оновлення, яке, як раз, стосується інформації. Інформації про замовлення і її доступність.

Доступність замовлень по статусах

У діалозі редагування Ролі співробітника з'явилася можливість вказати статуси замовлень, які може бачити цей співробітник.

Наприклад Ви взяли на роботу менеджера по закупці та хочете, щоб він бачив інформацію про те, що потрібно закупити. В налаштуваннях ролі цього співробітника Ви даєте право бачити йому тільки ті замовлення, які знаходяться в статусі “Чекає запчастину”.

Доступність замовлень по статусах

Або ви вважаєте, що менеджер, який приймає замовлення, повинен бачити тільки замовлення в статусі “Новий”, і “Зроблений”. А інформація про подальшу долю замовлення йому ні до чого, аналогічно, встановіть співробітнику право бачити тільки ці замовлення.

бачити тільки замовлення в статусі “Новий” і “Зроблений”

Або Вам не потрібно, щоб майстер бачив інформацію про замовлення після готовності, оплати від клієнта. У такому випадку для нього допустимими будуть ряд статусів, які пов'язані з його роботою, наприклад “Новий”, “В работі”, “На погодженні”.

майстер бачив інформацію про замовлення після готовності

Приховування інформації про клієнта в таблиці замовлень

З метою захисту вашої клієнтської бази ми додали можливість приховати інформацію про клієнтів від тих, кому це бачити не треба.

В налаштуваннях ролі треба прибрати галочку “Замовлення> Може бачити інформацію про клієнта” " і цей співробітник перестане бачити блок “Клієнт” в діалозі замовлення та колонку “Клієнт” в таблиці замовлень.

Приховування інформації про клієнта в таблиці замовлень

Історія рухів і інформації про залишки товару на складі

Зробили простіше і зрозуміліше інформацію про рух запчастин. У картці товару тепер інформація розбита на три вкладки: “Загальна”, “Історія” і “Залишки”.

Історія рухів і інформації про залишки товару на складі

У вкладці “Історія” відображається всі операції надходження і витрат цього товару.

А у вкладці “Залишки” можна побачити на яких складах і в якій кількості знаходиться даних товар.

З наступаючими святами!

Новий рік вже зовсім близько!

comments powered by Disqus