3 минуты

Час підбивати підсумки: яким був 2022 для RemOnline

Незважаючи ні на що, 2022 рік був продуктивним. Нашій команді вдалося значно розширити можливості програми, щоб користувачі могли розвивати свій бізнес всупереч усім викликам. Давайте разом пригадаємо, що вдалося реалізувати в RemOnline у 2022 році.

В 2022 році ми активно прокачали RemOnline для вас

Замовлення в смартфоні

Ми подбали про те, щоб ви могли обслуговувати весь цикл замовлення зі свого смартфона. У мобільному додатку Замовлення зручно створювати клієнтів, замовлення та вироби, додавати роботи та запчастини, редагувати дані, приймати оплату та закривати замовлення незалежно від місцезнаходження та доступу до комп'ютера.

app-staff-app.webp (64 KB)

Зростання продажів

Цього року ми багато працювали над тим, щоб ви змогли швидко переорієнтуватися на нестабільному ринку та попри все продовжували збільшувати рівень продажів.

Для цього в RemOnline з'явилася універсальна інтеграція з інтернет-магазинами через CSV-файл, яка дозволяє автоматично передавати дані про залишки товарів на складах у RemOnline маркетплейс.

А щоб користувачам RemOnline було ще простіше продавати свої товари, ми зробили інтеграцію з Rozetka та Prom, найбільшими маркетплейсами України.

Rozetka_Prom 1.webp (66 KB)

Фіскалізація з Checkbox

В цьому році ми покращили інтеграцію з пРРО Checkbox, завдяки чому користувачі з України можуть автоматизувати фіскалізацію платежів не виходячи з одного вікна браузера.

Checkbox.webp (49 KB)

Більше месенджерів та SMS-шлюзов

В 2022 році ми випустили інтеграції з популярними месенджерами WhatsApp и Viber, а також SMS-шлюзами TurboSMS та BulkSMS, щоб спілкуватися зі своїми клієнтами ефективно.

WhatsApp-app.webp (37 KB)

Звітність та аналітика по лидах

За останній рік ми додали до Звернень Стрічку подій та чотири аналітичні звіти, які дозволяють відстежувати загальну кількість звернень, їх конверсію у замовлення та продажі, а також ефективність співробітників.

event-stripe-app.webp (42 KB)

Контроль фінансових взаємин із співробітниками

До цього року у RemOnline не було балансів співробітників, тому користувачі вели облік зарплати та контролювали виплати вручну.

Але ми зробили перший крок щодо появи нового зарплатного модуля та повноцінних взаєморозрахунків зі співробітниками в RemOnline. У кожного співробітника з'явився свій баланс, на який впливають усі замовлення, продажі, приходи та платежі, в яких він вказаний клієнтом чи постачальником.

balance-app.webp (71 KB)

Загалом за рік ми випустили понад 19 оновлень. І наступного року не збираємося зменшувати обертів.

Плани на 2023 рік 

Новий рік – нові можливості. У 2023 році ми плануємо випустити ще більше корисних інструментів для розвитку бізнесу:

Розрахунок кошторису

Для ефективного виконання замовлення важливо узгодити деталі з клієнтом перед початком роботи. Зараз наша команда працює над можливістю більш зручного та швидкого розрахунку кошторисів та комерційних пропозицій.

Сегментація клієнтів

Ви отримаєте можливість сегментувати клієнтів за різними критеріями: датою, кількістю замовлень/продажів, сумою/середнім чеком та періодами, щоб більш персоналізовано комунікувати з ними.

Віджет для лідогенерації та запису на прийом

Вам не доведеться шукати додатковий сервіс для запису клієнтів та платити за нього. Ви зможете встановити форму на сайт форму RemOnline, яка збиратиме дані клієнтів для лідогенерації та автоматичного створення Звернень.

Двостороння комунікація

Спілкування з клієнтами з месенджерів, SMS-шлюзів та телефонії буде перенесено усередину системи. Ви зможете створити Заявку, Замовлення або запис на послугу в один клік безпосередньо з листування.

Платіжні системи

Завдяки майбутнім інтеграціям з Fondy, Liqpay та Monobank ви зможете не тільки провести оплату клієнта зручнішим способом. Це також дозволить автоматично надсилати посилання на оплату та змінювати статус Замовлення, Звернення або Рахунку під час отримання платежу.

Мультивалютність

Вже зараз ми працюємо над можливістю вести облік в обліковому записі у валюті, що відрізняється від основної. Завдяки цьому ви зможете задавати валюту складу чи каси самостійно та проводити валютообмінні операції між касами вручну.

Замовлення постачальникам

Наступного року ви зможете працювати не лише з клієнтами, а й із постачальниками в одній системі. Ми вже працюємо над тим, щоб для цього не потрібно було перемикатися між програмами та вивантажувати залишки. Ви зможете створювати замовлення на закупівлю та автоматично оприбутковувати товари на склад в одному вікні браузера.

Аналітика часу статусу

У наступному році ви не тільки знатимете, скільки часу у вашої команди займають різні етапи виконання замовлення. Ви зможете аналізувати дані, щоб удосконалити процес обробки замовлень.



Такий курс ми взяли на 2023 рік. Залишайтеся з нами, щоб ще більше автоматизувати процеси, покращувати роботу та розвивати свою компанію разом з RemOnline.

comments powered by Disqus